Verbinden met ‘nieuwe’ klanten doe je met goede content. Dit kan via de website, sociale media, telefonisch of door eigen applicaties.

Als aanvulling op de aangeboden diensten biedt Marketingstudio Do content en klant oplossingen om:

1. Nieuwe- of terugkerende websitebezoekers inzichtelijk te maken.
2. Video content te realiseren door middel van foto- en ontwerpmateriaal.
3. Potentiële klanten te bellen die door de marketingproducente zijn geïdentificeerd.
4. Mobiele en of webapplicaties te ontwikkelen.

1. Identificeer nieuwe klanten op de website

Naast het identificeren van nieuwe klanten op het internet is er een extra oplossing om nieuwe en terugkerende websitebezoekers inzichtelijk te maken. Hiervoor wordt legale software geïnstalleerd op de website van je onderneming. Deze maakt inzichtelijk: 

– Welk bedrijf op de website is geweest of opnieuw heeft bezocht.
– Waar het bedrijf gevestigd is en het aantal werknemers.
– Welke pagina’s op de website zijn bezocht.

En om het nog succesvoller te maken is het mogelijk om een alarm in te stellen zodat super belangrijke leads direct de aandacht krijgen wat voor een kwalitatief resultaat zorgt.

2. Video content

Maak of heb je als onderneming ontwerpen of foto’s dan bieden wij de oplossing om deze te animeren. Door statisch beeld te animeren wordt het interessant, leuk, ontstaat er een beleving en wordt het heel erg zichtbaar voor ‘nieuwe’ klanten hoe een product of dienst tot stand komt.

Verder is video content super leuk om te gebruiken op je social media kanalen, website of in een presentatie. Het ondersteunt de naamsbekendheid en vergroot de zichtbaarheid van het merk.

In het onderstaande voorbeeld is het zien hoe een uniek vloerontwerp van M4Four tot uiting komt in een video-animatie. 

3. Telefonische acquisitie

Naast het online identificeren van nieuwe klanten op het internet werkt Marketingstudio Do samen met bureaus die gespecialiseerd zijn in telefonische leadgeneratie. Kwalitatieve leads worden dan gecommuniceerd met het bureau en zij plannen dan een afspraak met een potentiële klant.

Deze oplossing is handig voor B2B ondernemingen die met extra hulp het rendement van hun verkoopactiviteiten willen verhogen.

  

4. Ontwikkeling applicaties

Marketingstudio Do werkt samen met programmeurs die iMonitoring en het AMS (Arbo Management Systeem) van Raatwerk hebben ontwikkeld en onderhouden.

Deze online cloud applicaties bieden een uitstekende oplossing voor klanten en medewerkers als het gaat om het beheren en verwerken van content.

Neem contact op als je een idee hebt voor een dergelijke of een eenvoudigere applicatie en wat een positieve invloed heeft op de werkzaamheden van je medewerkers of waar je klanten blij van worden.

Heb je nog vragen over de bovenstaande oplossingen of heb je interesse om samen te werken in één van deze oplossingen neem dan contact op.

Hoe regisseer je een goede campagne?

Hoe regisseer je een goede campagne?

  Wil je een campagne starten en ben je benieuwd hoe je deze goed kunt voorbereiden op basis van feiten? In dit blogartikel wordt uitgelegd hoe je een campagne kunt voorbereiden, wat je dient te weten en is het belangrijk om doelstelling van de campagne te...

Wat is de customer journey van jouw doelgroep?

Wat is de customer journey van jouw doelgroep?

  Customer journey is een chique woord voor klantreis. Om je doelgroep en je klanten te begrijpen is het handig om deze in kaart te brengen. Met de customer journey maak je inzichtelijk wat de behoeften zijn van de doelgroep oftewel je ‘toekomstige’ klant. Om...

Kom in contact door een berichtje achter te laten. 

14 + 7 =

Contact

het Ravelijn 50 
8233 BR Lelystad

Tel: 085 - 8768977
E-mail: tessa@marketingstudiodo.nl
Privacyverklaring 
Algemene Voorwaarden

Marketingstudio DO biedt B2B ondernemingen ondersteuning in marketing en verkoop.

Voor ondernemingen met voldoende expertise en capaciteit is er het marketing dashboard.

Content & klant oplossingen zijn er voor ondernemingen die willen excelleren in klantcontact of beleving. 

×

Marketingstudio Do
Van prospects tot leads naar nieuwe klanten!

×