Over Marketingstudio DO 

Het marketingbureau waar met een warm hart aan het klantcontact wordt gewerkt. 

HET BEGIN VAN MARKETINGSTUDIO DO

In 2018 is Tessa Diependaal gestart met Marketingstudio DO. Na haar actieve ondernemerschap bij iMonitoring was het tijd om met een nieuw bedrijf te beginnen.

Met Marketingstudio DO wil zij fabrikanten in de maakindustrie, projectinrichters, architectenbureaus en creatieve professionals ondersteunen met marketing. 

ervaring

Tessa heeft meer dan 7 jaar praktische marketingervaring. Kennis heeft zij op op gedaan via opleidingen, door samen te werken met marketingprofessionals en door veel te lezen over marketingcommunicatie. Deze combinatie zorgt dat zij snel schakelt, zicht heeft op de juiste marketingoplossingen en nieuwe marketingideeën activeert.

Visie

In de huidige tijd zien we veel veranderingen die door het gedrag van mensen in gang is gezet. Minder gelovigen waardoor kerken sluiten en een nieuwe functie krijgen. Meer online shopping waardoor winkels dicht gaan. Transformatie van leegstaande kantoorgebouwen om de leefbaarheid te verbeteren. En leegkomende verzorgingshuizen krijgen een nieuwe woonfunctie.  

Verder zal de groei van horeca zoals restaurants en hotels toenemen. 

Deze veranderingen bieden ook kansen om je als merk te profileren. Het toont wie mee kan veranderen en dit op een goede manier kan communiceren of laat zien, waardoor de doelgroep en belanghebbenden enthousiast worden.

Missie

Vanuit Marketingstudio DO worden klanten op de hoogte gehouden van de veranderingen en wordt er meegedacht hoe het merk hierin kan profileren.

Ook wordt er praktische ondersteuning gegeven op het gebied van marketingcommunicatie om de zichtbaarheid van het merk vergroten. 

Benieuwd naar de diensten van Marketingstudio Do? 

Stel contentmarketing is een film met welke informatie wil jij je doelgroep informeren?

Laat jij de lezer in actie komen door jouw verhaal te vertellen met e-mailmarketing

Social Media Marketing zodat jouw bedrijf zichtbaar is bij de doelgroep.

Contact

ketelmeerstraat 192
8226 JX LELYSTAD
Tel: 085 – 8768977
E-mail: tessa@marketingstudiodo.nl
Privacyverklaring 
Algemene Voorwaarden
Wat is de customer journey van jouw doelgroep?

  Customer journey is een chique woord voor klantreis. Om je doelgroep en je klanten te begrijpen is het handig om deze in kaart te brengen. Met de customer journey maak je inzichtelijk wat de behoeften zijn van de doelgroep oftewel je ‘toekomstige’ klant. Om...

Lees meer