Over Marketingstudio DO 

Het marketingbureau waar met een warm hart aan het klantcontact wordt gewerkt. 

HET BEGIN VAN MARKETINGSTUDIO DO

In 2018 is Tessa Diependaal gestart met Marketingstudio DO. Na haar actieve ondernemerschap bij iMonitoring was het tijd om met een nieuw bedrijf te beginnen.

Met Marketingstudio DO wil zij ondernemers van midden en grote bedrijven ondersteunen met marketing. 

ervaring

Tessa heeft meer dan 7 jaar praktische marketingervaring. Kennis en ervaring heeft zij op op gedaan via opleidingen, samenwerking met marketingprofessionals en door veel te lezen over marketingcommunicatie. Deze combinatie zorgt dat zij snel schakelt, zicht heeft op de juiste marketingoplossingen en nieuwe marketingideeën activeert.

Visie

Iedere dag zijn we wel online; we verzamelen informatie, communiceren met anderen en consumeren online. Continu wordt er gemonitord op wat we doen, waar we zijn en hoeveel tijd we online doorbrengen. Met enige naïviteit geven we informatie gratis weg, klagen mensen over privacy en krijgen bedrijven regels opgelegd hoe ze om moeten gaan met online data.

Deze veranderingen hebben veel impact op de marketingcommunicatie van bedrijven en helemaal voor MKB bedrijven waar er onvoldoende kennis of capaciteit aanwezig is.

Missie

Vanuit Marketingstudio DO ondersteunt Tessa haar opdrachtgevers met bovenstaande veranderingen. Op basis van inhoud ondersteunt zij bedrijven in de marketingcommunicatie en met nieuwe oplossingen. Dit doet zij door de voor- en nadelen van online en sociale media inzichtelijk te maken voor het merk. Zo kan de ondernemer het juiste besluit maken voor zijn of haar bedrijf. 

Benieuwd naar de diensten van Marketingstudio Do? 

Stel contentmarketing is een film met welke informatie wil jij je doelgroep informeren?

Laat jij de lezer in actie komen door jouw verhaal te vertellen met e-mailmarketing

Social Media Marketing zodat jouw bedrijf zichtbaar is bij de doelgroep.

Contact

ketelmeerstraat 192
8226 JX LELYSTAD
Tel: 085 – 8768977
E-mail: tessa@marketingstudiodo.nl
Privacyverklaring 
Algemene Voorwaarden
De merkidentiteit van jouw bedrijf!

Voor een sterke merkpositionering! Wie je bent of wat je doet bepaalt de identiteit van je merk. Hetzelfde geldt voor je personeel. Ontdek de merkidentiteit van je bedrijf en pas dit toe voor een sterke merkpositionering. Als ondernemer herken je vast één van deze...

Lees meer