Marketingstudio DO is in 2018 opgericht door Tessa Diependaal.

Hieronder schrijft ze haar verhaal.

Marketingstudio Do voor reputatiemanagement en content marketing

In 2018 ben ik gestart met Marketingstudio Do. Met mijn marketingbureau ondersteun ik kleine tot middelgrote bedrijven met reputatiemanagement en contentmarketing. Op het gebied van reputatiemanagement maak ik inzichtelijk wie wat zegt of schrijft over het bedrijf en waar, dit doe ik door email alerts in te stellen die ‘automatisch’ worden verstuurd.

Naast het versturen van alerts is het ook mogelijk om periodiek te rapporteren over het imago. De rapportage geeft inzicht hoe anderen het bedrijf beoordelen. Deze maatwerkrapportages worden periodiek uitgevoerd en ondersteunen het actieve beleid voor reputatiemanagement. 

Met contentmarketing ondersteun ik bedrijven met het cureren van kwalitatieve content wat de doelgroep aanspreekt. Naast het cureren van kwalitatieve content is het ook mogelijk om klanten te ondersteunen met merk content, wat wordt gebruikt op sociale media, blog- en nieuwssites en in andere vormen van marketingcommunicatie.  Het creëren van merk content is een maatwerk oplossing en is uitermate geschikt voor bedrijven die zich extra gaan profileren. 

Voor bedrijven met ambitie!  

Ondernemers die waarde hechten aan de opgebouwde reputatie, de doelgroep willen voorzien van kwalitatieve informatie en meer structuur en routine willen in de marketingactiviteiten zijn bij Marketingstudio Do aan het juiste adres.

Voor architecten(bureaus) met ambitie biedt Marketingstudio Do marketing voor architecten

Waarom Marketingstudio Do?

Klanten kiezen voor Marketingstudio Do omdat zij op basis van inhoud communiceert en adviseert. Vanuit inhoud zorgt zij voor nieuwe ideeën en is haar aanpak doelgericht, praktisch en helder

Het marketing dashboard om samen aan de slag te gaan

Het marketing dashboard geeft ondersteuning om effectief en efficiënt met inhoud aan de slag te gaan. Ook is het de perfecte oplossing om samen te werken met betrekking tot reputatiemanagement en contentmarketing. Door het marketing dashboard verzamel ik kwalitatieve content van betrouwbare bronnen en communiceer ik deze met de klant voordat iets online wordt gepubliceerd. Het moet wel passen bij de identiteit van het bedrijf. Verder biedt het marketing dashboard de mogelijkheid om rapporten op te stellen en te communiceren die de resultaten van reputatiemanagement en contentmarketing inzichtelijk maken. Zo is het mogelijk om marketingactiviteiten continu te managen en blijf ik in contact met de klant.

Waar en Wanneer

Marketingstudio Do huurt kantoorruimte bij Places to Work in Lelystad. Deze ruimte biedt mij als marketing professional de mogelijkheid om te groeien en is de ideale locatie om af te spreken. Ben je een keer in de buurt en wil je afspreken neem gerust contact op

Vul het contactformulier in als je nog vragen of opmerkingen hebt. 

3 + 11 =

Marketingstudio Do 

Biedt bedrijven ondersteuning om de  online en social media marketing te professionaliseren. Dit doet zij door routine en structuur aan te brengen met periodieke analyses. 

Contactinformatie

het Ravelijn nr.50

8233 BR Lelystad

Tel: 085-8768977

tessa@marketingstudiodo.nl 

Privacy verklaring

Algemene voorwaarden 

×