Introductie 

In 2018 ben ik, Tessa Diependaal, gestart met Marketingstudio Do. Vanuit mijn eigen visie bied ik marketingadvies en ondersteuning.

Mijn visie:

Continu worden mensen beïnvloed laten we zorgen voor een kwalitatieve beïnvloeding.

Ik ben Tessa   

Sinds 2011 ben ik zelfstandig ondernemer met een competitief karakter. Met mijn marketingadvies zorg ik voor:

1. Focus, wat ten goede komt voor de zichtbaarheid van je bedrijf.

2. Heldere marketingcommunicatie doelstellingen richting de doelgroep van je bedrijf.

3. Efficiënte en effectieve inzet van marketingmiddelen.

Mijn ambitie:

Kwalitatieve invloed hebben met minder middelen. 

Wat mij bezig houdt

Kwaliteit aan informatie en beïnvloeding is wat mij bezig houdt. Ik denk dan aan het onderwijs van mijn kinderen, kwaliteit van wonen/ leven en hoe we met zijn allen continu worden beïnvloed met informatie. Alles bij elkaar is het veel, te veel. Hierdoor ben ik zelf selectiever/ kritischer geworden en kies ik bewuster waar mijn informatie vandaan komt. 

Is het tijd voor een kennismaking?

Ben je enthousiast laten we dan kennismaken. Met Marketingstudio Do huur ik kantoorruimte bij Places to Work in Lelystad. Deze ruimte biedt mij als marketing professional de mogelijkheid om te groeien en is de ideale locatie om af te spreken. Ben je een keer in de buurt en wil je afspreken neem gerust contact op

Geen tijd om bellen? Maak gebruik van het contactformulier voor het maken van een afspraak en binnen één werkdag wordt er contact opgenomen. 

15 + 4 =

Marketingstudio Do 

Biedt bedrijven marketingadvies en ondersteuning om betere beslissingen te maken voor de zichtbaarheid hun merk.  

Contactinformatie

het Ravelijn nr.50

8233 BR Lelystad

Tel: 085-8768977

tessa@marketingstudiodo.nl 

Privacy verklaring

Algemene voorwaarden 

×