Video marketing krijgt de doelgroep in beweging

Video marketing zorgt voor een betere beleving en laat op een actieve manier de doelgroep kennismaken met jouw product of dienst.

Stel je maakt foto’s, ontwerpen, technische tekeningen of designs dan is het mogelijk om deze geschikt te maken voor video marketing.

Bij Marketingstudio Do wordt er gewerkt met professionele software en hardware om toffe video content te creëren of te produceren voor video marketing.

Met de designs of ontwerpen die je maakt als architect, interieurdesigner of leverancier van interieur producten is het mogelijk om deze te animeren. Zo heeft Marketingstudio Do deze animatie gemaakt voor vloerenfabrikant M4FOUR op basis van een Photoshop bestand.

Een aantal redenen om met video marketing aan de slag te gaan nog even op een rij! 

1. Wordt nog beter gevonden in Google.
2. Creëer meer interactie en reacties wat goed is voor free publicity.
3. Versterkt het imago van je merk.
4. Een korte video zegt meer dan 1000 woorden.
5. Ideaal om te gebruiken op social media en websites.

Wil je ook je ontwerpen laten animeren voor video marketing of heb je een idee voor video content, maar heb je geen animatie software om dit voor elkaar te krijgen? Neem dan contact op!

Heb je geen tijd om te bellen of heb je vraag over de mogelijkheden van het creëren van video content? Vul dan het contactformulier in. 

10 + 14 =

Marketingstudio Do 

Biedt bedrijven ondersteuning om de  online en social media marketing te professionaliseren. Dit doet zij door routine en structuur aan te brengen met periodieke analyses. 

Contactinformatie

het Ravelijn nr.50

8233 BR Lelystad

Tel: 085-8768977

tessa@marketingstudiodo.nl 

Privacy verklaring

Algemene voorwaarden 

×